Workshop schilderen  -  CreatieF uitje 

Schilder workshop vanaf 2 personen of als groepsuitje

 

Schilderen op doek - workshop in Tholen

Gezellig workshop schilderen op canvasdoek inclusief persoonlijke en vakkundig begeleiding. Maak een blikvanger in een eigentijdse look en laat dit schilderij jouw interieur opfleuren. Creatief bezig zijn tijdens een ongedwongen workshop is leuk als vriendinnenuitje, zussendag, familiedagje, met collega's of als vrijgezellenfeest. Beleef dit alles in een huiselijke  workshop omgeving. Reserveren workshop schilderen op doek of hout kan vanaf 2 personen. Leuk creatief schilderuitje in Tholen  ( vlakbij Bergen op Zoom )  Bij elke workshop schilderen met 2 personen of groepsuitje staat gezelligheid centraal. Ervaring is niet nodig bij creatieve workshops schilderen. Geniet van de rust in het knusse kleurrijke schilder-atelier.

Nu ook met sfeervolle Tuinkamer / Veranda om deze zomer tijdens workshops schilderen uit te kijken op de schilderachtige tuin en voelt je ‘zen’. 

Deze workshop is te boeken voor de woensdag-/ zaterdagmiddag

13.00 tot 17.00 uur

Geen ervaring nodig iedereen kan schilderen  

Hoe ziet de workshop schilderen er uit?

 

Bij de workshop schilderen kan er gekozen worden uit verschillende werkvormen, van puur individueel met ieder een eigen kleiner doek tot gezamenlijk werken aan een of meerdere grote doeken. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het gezamenlijk schilderen van een boom. De boom is vooraf opgezet en kan naar wens worden ingevuld als een Familie boom, Vriendenboom, Personeelsboom of met een eigen gekozen thema.

Ervaring of geen ervaring, de formule is zo gekozen dat iedereen het kan. Oftewel het lukt altijd!

Deze leuke en leerzame workshop schilderen duurt zo’n 2,5 uur. Door de gezellige en relaxte sfeer vliegt de tijd voorbij. En alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. 

Koffie en thee worden verzorgd en zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden of je neemt die zelf mee om het voordeliger te houden! Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!

Een workshop is een eenmalige sessie, wil je wekelijks komen schilderen? Meld je dan aan voor de  cursus schilderen.

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je meer informatie ontvangen over deze workshop of activiteit? 

Vul dan het  contactformulier  in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.