Schilderworkshop

Samen kunst maken

 

Ben je op zoek naar een origineel ( Bedrijfs-) uitje naar een workshop om samen met vrienden, vriendinnen, collega's of familie iets gezelligs te doen?

Dan is deze schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen – of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek – met iets moois en persoonlijks naar huis gaat.

Voor € 2,50 monteren wij een ophangsysteem achterop het schilderij en kan je het kunstwerk meteen thuis ophangen.

 

In deze 2,5 uur durende schilderworkshop maak je kennis met het schilderen. Het thema en het doel van de workshop bepaal je zelf. Uiteraard denk ik graag met je mee en inspireer ik je daarbij. Je werkt samen aan een schilderij of meerdere doeken of je kiest ervoor om iedereen een eigen werk te laten maken.

Een leuk thema is een schilderij maken van een favoriete foto, vakantiereis, zelfportret of huisdier & tuin.

Je zult versteld staan van je eigen creativiteit of die van de groep. Voor een gezellige sfeer zorg ik… kopje koffie/thee, iets lekkers. Speciale wensen? Maak ze vooral kenbaar en ik ga ermee aan de slag. Alle facetten komen voorbij; van verschillende schildertechnieken tot kleuren mengen en het maken van een compositie ( licht & schaduw )

Ik maak graag een voorstel op basis van jullie wensen. Die staan centraal. ik heb voor elk budget een creatieve Workshop. Al vanaf € 35,- per persoon organiseer ik een schilderworkshop van 2,5 uur.

 

Hoe ziet de workshop eruit ?

  • 2,5 uur in Atelier
  • € 35,00 per persoon ( incl. 21% Btw ) 
  • Zowel individueel als met een groep te volgen 
  • Maximaal 10 deelnemers in Atelier Tholen
  • Inclusief materialen, koffie, thee en allerlei lekkers
  • Begeleiding door een ervaren kunstenaar
  • Klik op  contactformulier  voor beschikbare data