Algemene voorwaarden Schilder / Tekencursussen & Workshops 

 1. Na je inschrijving krijg je per e-mail een bericht of je geplaatst bent. Op dat moment is de inschrijving bindend en ben je het lesgeld verschuldigd.
 2. Het lesgeld dient per bank overgemaakt te worden binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen is niet mogelijk.
 3. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Bij restitutie wordt altijd 30% ingehouden aan administratiekosten. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 1 week vóór aanvang van de cursus/workshop en nadat de cursus/workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd.
 4. Les data van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt de les op een ander moment gegeven waardoor les data veranderen.
 5. Een cursus kan gevolgd worden door zowel gevorderden als beginners. De uiteindelijke samenstelling van een groep kunnen we niet garanderen.
 6. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op sociale media verzoeken we je om “schilderles bij Atelier Tholen” te vermelden.
 7. Je dient je voor iedere cursus/workshop opnieuw in te schrijven.
 8. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
 9. Het totaalbedrag van de gewenste cursus dient voor aanvang eerste les volledig betaald te zijn.
 10. Definities
  Atelier Tholen geeft cursussen, lessen en workshops kunsteducatie in de vrije tijd. De algemene term voor het totaal
  van cursussen, lessen en workshops is ‘cursus’. Deelnemers van een cursus, les en/of workshop worden ‘cursisten’ genoemd. Een cursus bestaat uit een of meerdere ‘lessen’